У Тернополі є найромантичніше місце для святкування Дня Валентина в Україні

Поділитися

В Україні існує десятки місць, які створені для закоханих.

До Дня святого Валентина портал iLoveUkraine склав рейтинг найромантичніших місць України, де можна було б відзначити свято та усамітнитися зі своїми коханими.

1. Острів закоханих посеред Тернопільського ставу Острів закоханих розташований серед Тернопільського ставу – великого штучного водойма, яке є майже однолітком самого міста. Сам острів створили під час відновлення ставу після Другої Світової війни. Дістатись до нього можна спеціальним містком, або на човні. Хоча взимку, коли став, зазвичай, замерзає, – можна і пішки кригою.

2. Тунель Кохання на Рівненщині (смт. Клевань) Раніше цим шляхом курсували потяги з деревиною на Оржівський деревообробний комбінат. Сьогодні гуркоту металевих коліс вже не чути, а приходять сюди з іншою метою – заради почуттів. Тунель має протяжність всього кілька кілометрів, але виглядає як справжнє диво природи.

3. Пам’ятник закоханим у Харкові ініціативою його встановлення на площі Архітекторів виступили місцеві студенти. Серед них і було оголошено конкурс на кращу скульптуру. Перемогла робота Дмитра Іванченка. Невдовзі було вирішено оформити скульптуру фонтаном.

4. Фонтан “Амур” на Алеї закоханих у Дніпропетровську Символічні алеї кохання є чи не в кожному українському місті, але у Дніпропетровську вона особлива. Тут є і лавиця Виснажливих очікувань, і алея Приємних зустрічей, і мідний “Рушник”. Останній виблискує під самісінькими стрілами “Амура” – скульптури фонтану, який довершує композицію.

5. Італійський дворик у Львові Хоч він знаходиться в саммому центрі міста Лева – на площі Ринок, 6, “всередині” палацу Корняка – про нього знають далеко не всі. Кажуть, тут ніколи не буває безлюдно і постійно хтось цілується.

6. Парк кованих фігур та міст закоханих в Донецьку Парк відкрили у 2001 році неподалік Донбас Арени та міськвиконкому. Щороку тут проходить фестиваль ковалів, які дарують виготовлені фігури місту.

7. Софіївський парк в Умані Це неймовірної краси місце і безпрограшний варіант для усамітнення з коханою людиною, адже парк створений як знак любові – польського магната Станіслава Потоцького до своєї дружини Софії.

8. Фонтан “Закохані зебри” на Пейзажній алеї в Києві Сюди кияни та гості міста тікають від метушні у будь-яку пору року та час доби. Веселі скульптури, зокрема і фонтан із зебрами, “змусять” хоч  раз посміхнутися кожного. Зазвичай, найбільше тут молоді – закоханих пар.

9. Закохане серце в Одесі Ця арт-інсталяція у вигляді серця  знаходиться на бульварі Жванецького, недалеко від “Тещиного мосту”. Ідея була не тільки в тому, аби одесити могли ділитися найдорожчим почуттям, а й врятувати “Тещин міст” – розвантажити його від символічних замків кохання.

10. Міст закоханих у Запоріжжі Є окрасою танайпопулярнішим місцем у Вознесенівському парку, що розташований майже на набережній Дніпра. Також поруч – каскад з фонтанів “Райдуга”, щоправда, взимку вони не працюють.


Острів закоханих посеред Тернопільського ставу


Тунель Кохання на Рівненщині (смт. Клевань)


Пам’ятник закоханим у Харкові l


Фонтан “Амур” на Алеї закоханих у Дніпропетровську l


Італійський дворик у Львові


Парк кованих фігур та міст закоханих в Донецьку


Софіївський парк в Умані


Фонтан “Закохані зебри” на Пейзажній алеї в Києві


Закохане серце в Одесі


Міст закоханих у Запоріжжі

0352

“Комсомольці” тернопільської “Свободи” випили пів ящика горілки під час переїзду

Тернопільський гурт С.К.А.Й. випустив новий кліп (відео)