“Комсомольці” тернопільської “Свободи” випили пів ящика горілки під час переїзду

Поділитися

На жаль, у тернопільській молодіжній громадській організації “Сокіл”, яка вважається “комсомолом” “Свободи”, не розділяють погляди депутата-однопартійця Михайла Головка. Донедавна, “соколята” мали  офіс в культурно-діловому центрі “Україна”, на третьому поверсі, у  43 кабінеті. Днями “молодіжка” звільнила приміщення: чи то через запровадження плати за оренду приміщення, чи знайшли щось краще – не відомо. Проте, “соколята” залишили після себе в офісі не томики книг авторитетних націоналістів чи брошурки за ведення здорового способу життя, а пів ящика склотари з під випитого алкоголю.

Хтось скаже, мають здоров’я – нехай п’ють. Але питання в іншому – до покинутого офісу, який не має й замка на дверях, досі приходять підлітки, діти чи просто повз нього проходять тернополяни у своїх справах і дивляться на все це… Саме обурнений тернополянин й прислав нам ці фото й зсилку на діяльність патріотичної організації.

  Молодіжної Громадської Організації «Сокіл» своєю діяльністю продовжує справу аналогічної організації, що існувала впродовж І пол. ХХ ст. в Галичині та прагнемо сприяти підвищенню національної свідомості українців, вчити захищати свої національні права в середовищі молодого покоління українців.

В основі своєї діяльності МГО «Сокіл» вбачає ідеологію українського націоналізму, а саме виховує в своїх членів любов до Батьківщини, шанування національних традицій та звичаїв, повагу до батьків, вивчення національної історії та змагання за те, щоб українці зайняли панівне становище в своїй державі і повноцінно впливали на політичне життя краю та розвиток України.

А пити горілку та не прибирати за собою сміття теж?

“Філаретчики” на Тернопільщині проти святого Валентина

У Тернополі є найромантичніше місце для святкування Дня Валентина в Україні