У Тернополі презентують “Націю, яка не капітулює”

Поділитися

«Жодна нація світу не має такої тривалої історії боротьби за своє звільнення від різних загарбників, як ірландці. За останню тисячу років у них відбулося до трьох десятків повстань. Ірландці вижили в геноцидах, зберегли світогляд, автентичність, культуру і мову, побудували країну для своїх нащадків…»

Чи може наша нація, всупереч будь яким обставинам і труднощам, стати гідним і шанованим народом – як це зробили ірландці? Саме на це питання намагалися дати відповідь автори книги “Нація, яка не капітулює”, виданої Молодіжним Націоналістичним Конгресом.

15 лютого 2012 року о 18.00 в Тернопільському краєзнавчому музеї (вул. Майдан Мистецтв, буд. 3) відбудеться презентація книги “Нація, яка не капітулює”. На презентації будуть присутні автор ідеї та упорядник Ярослав Іляш, голова ВМГО МНК Сергій Кузан та член Центрального Проводу ВМГО МНК Іван Кішка.  Книгу вже з великим успіхом презентували у Полтаві, Харкові та Сумах. Наступний на черзі – Тернопіль.

“Нація, яка не капітулює” – це книга яка висвітлює історію національно-визвольного руху Ірландії з середини XIX століття по сьогодення. Праця містить чимало відомостей про часи народної самоорганізації, боротьбу Ірландської Республіканської Армії, етапи державного будівництва та світоглядові і ментальні особливості ірландців. Збірка статей дає можливість зрозуміти і проаналізувати шлях кельтського народу від вимираючої нації до успішної держави Європи.

У книзі вміщено статті діячів українського націоналістичного руху, які представляють собою Українську Військову Організацію, Закордонні Частини Організації Українських Націоналістів, Спілку Української Молоді «Сумщина» та Молодіжний Націоналістичний Конгрес, повідомили “Про все” у прес-службі ТОО МНК

Звернення голів Тернопільської, Івано-Франківської та Львівської обласних рад з нагоди дня створення ОУН

Батьки 2-Б класу тернопільської школи не здаються!!!