В місті Олександрія Кіровоградської області влада продовжує впроваджувати цензуру і вже не приховує своїх погроз стосовно ”неугодних” журналістів. А на Тернопільщині таке паскудство є?

Поділитися

Десятки Інтернет – видань розмістили звернення першого заступника олександрійського міського голови Людмили Давиденко, в якому посадова особа в присутності представників ЗМІ погрожує редактору тижневика “Городской куръер” та «ТРК «Контакт-ЛТД» Віктору Голобородьку.

Реалістичність своїх погроз пані Людмила підтвердила на тій же прес-конференції, фактично визнавши, що члени Партії Регіонів нещодавно зірвали мітинг підприємців в Олександрії. Тоді на площі з’явилися невідомі люди і  перешкоджали фізично проведенню мітингу, скидаючи зі сцени організаторів, розкурочивши апаратуру, повідомляє http://gre4ka.com.ua

“Шановні, ми є представниками потужної політичної сили. В нашій організації більше трьох тисяч членів. І ми вам показали, що ці люди вийдуть тоді, коли ми їх запросимо.

І не кричіть на всю Україну, що вас б’ють.

Ми вас не боялися, не боїмося і не будемо боятися. І ми вам завжди дамо відсіч. Ви повинні про це пам’ятати”, – зазначила Людмила Давиденко.
Тоді до міліції надійшло три заяви від потерпілих, але кримінальної справи по жодній з них порушено не було.

“По заявах проведено перевірку і всі заяви зареєстровано. В результаті перевірки прийнято рішення про відмову порушення кримінальної справи. В першому випадку через відсутність факту судово-медичної експертизи про наявність тілесних ушкоджень, по другому – встановлено легкі тілесні ушкодження і громадянину рекомендовано звернутися до суду, і в третьому випадку – через відсутність складу злочину, адже факт хуліганства про який свідчив заявник не підтвердився” – розповіла “Гречці” Віталіна Бевзенко, керівник відділу зв’язків з громадськістю УМВС в Кіровоградській області.

Олександрійці відправились до Києва, відстоювати свої права на столичному рівні:

Тернополянам “треба німця”

Як у Буцневі на Тернопільщині “співають романси про фінанси” (відео)