В сім’ї винна невістка, а в Тернополі – «Сокіл»

Поділитися

Вчора інтернет-газета «Про все» оприлюднила замітку з фотографіями “Комсомольці” тернопільської “Свободи” випили пів ящика горілки під час переїзду”. Представники молодіжної громадської організації «Сокіл» заперечують щодо викладених фактів у даній замітці і надіслали на електронну пошту «Про все» своє бачення даної проблеми.

«Хто сказав, що просто так нічого не буває? Так ось, посперечаюсь, буває та ще й як. Я маю на увазі безпідставне поливання брудом  ТММГО «Сокіл», мовляв «молодіжка» на публіку чемна та вихована, національно свідома, а потай розпиває оковиту та ще й не прибирає за собою. Підставами для таких хибних думок став колишній офіс в  культурно-діловому центрі “Україна”, на третьому поверсі, у  43 кабінеті. Він, за словами жителів міста, зараз нічим не кращий за смітник, з купою пустих пляшок від горілки, окрім того, ще й двері зламані – а отже, заходь, кому не лінь.
Увесь цей безлад поклали на плечі колишніх «мешканців» офісу, організацію «Сокіл», не потрудившись перевірити, чи справді вони мають до цього відношення.

Доношу до відома, що станом на 15 лютого 2012 року ТММГО «Сокіл» вже більше як 4 місяці не використовує 43 кабінет в якості офісу, так як їм було надане нове приміщення – кабінет № 37. Після переїзду в старому офісі були зламані двері. Оскільки, кабінет на той час ніхто не знімав, то й не виникало потреби ремонтувати двері.

При переїзді організація «Сокіл» повністю прибрала дане приміщення та забрала свої меблі. Тобто, усі ці новенькі пляшки, що вкрили підлогу кабінету далеко не «соколят», а звичайнісіньких підлітків, або ж дорослих, які знайшли для себе «захалявне місце зустрічі», скориставшись відсутністю власників.

Дуже не приємно коли без жодних аргументів та не розібравшись псують  репутацію організації . Хотілось би, щоб автор не правдивої статті приніс членам ТММГО «Сокіл» свої вибачення».

 

Від «Про все»

Звичайно, що ми не могли оприлюднити матеріал не перевіривши чи це дійсно колишній офіс «соколят». “Про все” поспілкувалась неформально з декількома працівниками організацій, які працюють на тому ж третьому поверсі. Вони нам й підтвердили, що в січні цього року цей кабінет використовувався патріотичною організацією під склад націоналістичної символіки (прапорів, транспарантів). Навіть працівник офісу сусідньої патріотичної опозиційної партії теж сказав, що цього року «соколята» там ще появлялись. Чи офіційно, чи не офіційно займали саме той кабінет – він не знає.

Ґрунтуючись на таких твердженнях ми й вирішили оприлюднити дану фотоінформацію.  Але ми в жодному випадку не хотіли і не хочемо псувати репутацію поважної, на нашу думку, молодіжної громадської організації «Сокіл». Мета нашої замітки – привернути увагу громадськості до паскудства, яке має місце в культурно-діловому центрі, який ще й називається «Україна»! Сподіваємось, що у кабінеті, про який йдеться, вже …прибрано!!! Що не дивляться юнаки та дівчата, які відвідують культурно (!!!)-діловий  центр, на таке паскудство. Адже у цьому кабінеті творилась молодіжна націоналістична історія Тернополя! І можливо, з часом, там буде кабінет-музей історії “Сокола”.

 

До америкоського раю бажають потрапити понад 300 тернопільських і рівенських журналістів та чиновників

Молодіжний націоналістичний конгрес у Тернополі розповів про націю, яка ніколи не капітулює