Аукціон творів українського мистецтва – 2012

Поділитися

31 Березня 2012 року відбудеться перший художній аукціон творів Українського мистецтва за адресою: 26601 Ryan Road, Warren, Michigan 48091 в Українському Культурному Центрі.
На продаж будуть виставлені – живопис, скульптура та графіка корифеїв Українського мистецтва О. Архипенка, О. Кульчицької,Г.Баранецької, Е. Козака, А.Базилевича, М. Дмитренка, В.Майорчака, В. Науменка, М. Дужого, Г. Цісарук, М. Бідняка, Я. Гніздовського та багатьох інших художників.
В даний час Український Культурний Центр знаходиться в складному фінансовому положенні.
Саме сьогодні справою честі кожного українця підтримати наш культурний осередок, який понад 30 років був місцем проведення святкових та культурних міроприємств для нашої громади.
Український мистець Володимир Майорчак запропонував провести художній аукціон, частина коштів з якого буде передана у фонд відбудови та збереження Українського Культурного Центру.
До співпраці залучені художники України та української діаспори інших країн світу. Усіх бажаючих і добродіїв, які мають в своєму домі мистецькі твори і зацікавлені прийняти участь в аукціоні, просимо зголоситися на
число телефону: 248-649-4848
електронна пошта: ukrainianart12@gmail.com
Подивитися твори ви зможете на нашій сторінці: http://www.ukrainianart.shutterfly.com

Тернопільських дітей запрошують у Болгарію

59% українців вважають, що Голодомор 1932-33 років був геноцидом Українського народу