Чергова сесія збаразької міської ради,що була запланована на 13 березня, була зірвана з ініціативи голови міської ради

Поділитися

Очевидно це весна так подіяла, чи магія числа 13 повпливала, але із присутніх у залі 24 депутатів зареєструвалося   18, шестеро   прибічників міського голови, хоч і були присутніми не реєструвалися, а чемно чекали  вказівки.

Напередодні сесії депутати подали міському голові депутатський запит із проханням включити у порядок денний декілька додаткових питань, а також висловили бажання заслухати звіт голови, з приводу порушень виявлених  нещодавно проведеною ревізією  Збаразького міського бюджету, фахівцями Держфінінспекції в Тернопільській області, якою було  виявлено  фінансових  порушень, на суму понад 252 тис. грн.

Це мабуть спантеличило міського голову, адже звітуватися будь перед ким він не звик, та й нема про що.

Варто пригадати, що у грудні 2010 року міському голові Збаража Бочарову М.Г. абсолютною більшістю депутатів було висловлено недовіру.  І наслідки перевірки КРУ підтвердили, що він неналежним чином виконує свої повноваження.

Ряд важливих питань, що були заплановані до розгляду на сесії так і залишились проектами рішень. Це і важливі  фінансово-господарські питання, не затверджені   податкові КВЕДи , без  яких підприємці Збаража не можуть заплатити податки, залишились без розгляду заяви громадян міста.

Навіть  ті депутати, які нещодавно підтримували міського голову – сьогодні вже не з ним. Та шестірка вірних готові служити, навіть нехтуючи інтересами своїх виборців.

Збаражани  мають  знати своїх «героїв»:

Напованець П.М., Когуц Д.Ф., Муравка О.Г., Гавіловський В.Я., Мокра О.В., Данилюк О.В.

19-річний солдат з Тернопільщини застрелився у Києві за пів року до “дємбєля”

Владоможці тернопільської мерії піаряться вже аж у Каннах