Чи може якісно працювати п’яний мер?

Поділитися

До головного редактора тернопільської інтернет-газети “Про все” звернувся у мережі Фейсбук ведучий програми “Коло запитань” Сергій Сулим.
Звертаюся до Бориса Машлянки!!!!
Дуже погано, що Ви не прийшли на ефір. Якби Ви прийшли, Ви б офіційно мали право попросити надати Вам запис програми, але Ви не прийшли, чому? Якби Ви перед програмою зателефонували, і висловили бажання взяти участь, я б не відмовив! Ви мене знаєте! І тоді б Ви не писали: “Складається враження, що Надал був п’яний”. Ви б його могли обмацати і обнюхати! А так у мене після Ваших постійних розбірок з міським головою теж складається враження, що Вас не проблеми Тернополя цікавлять, не те чи справді якісно працює міський голова, а єдине: Чи п’яний він прийшов на “Коло запитань”, чи ні? І останнє щодо ніби зникнення програми, я думаю що її запис зняли через технічні лажі, яких припустилися наші технічні служби! Ви плачитеся, що запис зняли, і водночас пропонуєте його послухати! Так зверніть увагу, що на записі викладеному Вами я двічі починаю програму. Там було так: мені дали відмашку про початок, я зачитав вступне слово, а потім технічний директор мене попроосив повторити вступ, він пояснив це тим що ефір ще не розпочався. Як потім з’ясувалося ефір уже почався, це була відверта лажа, і я підозрюю, що через неї запис зняли з сайту! І не треба фантазувати про політичну заангажованість ЕРИ ФМ в ситуації з Надалом! Тут її немає!!!

Від Бориса Машлянки

Не прийти на прямий ефір завадила цікавість побачити в інтернет-просторі вашу програму. Побачив! НЕ ШКОДУЮ!!!

Своїми враженнями про хід програми поділились учасники під час перерви і відразу після закінчення програми. Наше припущення викликало  інформаційну хвилю, переконаний, не випадково, адже вашу програму чула вся Україна.

Ми нікого не засуджуємо, а просто інформуємо читачів, допускаємо різноманітні версії чому так могло статися.

Наш сайт хвилюють проблеми Тернополя, шляхи  вирішення і в якому стані, з якими намірами народні обранці різних “мастей” намагаються їх вирішувати.

Щодо знятого запису програми із сайту “Радіо Ера”. Ми не плачемось, а здивовані, як і багато наших читачів цією ситуацією.

Шкода, що у Вас виникли технічні проблеми. Але як на мене. знаючи у якій державі ми живемо, це краще, ніж диктат цензорів-рекламодавців

Щодо політичної заангажованість ЕРИ ФМ… Особливо щодо міського голови Сергія Надала. Це Ви  написали самі.  У нашій замітці про таке  не йшлося

Як через недолугих піарників знищили імідж Наталки Королевської

Ведучий скандальної програми програми на “Радіо Ера” Сергій Сулим: “Ну прийшов Надал п’яний, ну той що? Мене цей факт не лякає і не обурює”