Чи винні журналісти, що мер поводився, наче п’яний?

Поділитися


Резонанс навколо участі міського голови Тернополя Сергія Надала в ефірі одного із центральних радіоканалів зовсім не дивний. Прослухавши запис програми справді можна зробити висновок, що мер перебував у стані алкогольного, а можливо, і якогось іншого сп’яніння.

Таке враження складалось і візуально.

Я був присутній на тому ж ефірі, і спостереження за поведінкою міського голови дозволило мені зробити аналогічний висновок про його стан, як і журналіст «Про Все», який є автором статті. Поведінка міського голови була непритаманною для тверезої людини. Та й зникнення чиновника в перерві програми відбулось без жодних пояснень.

До слова, подібне враження склалось і в інших учасників програми, які під час перерв обговорювали лише даний інцидент. Для більшості присутніх висновок був одним і тим же: мер «під мухою».

Із публікацій в інтернет-ресурсах та коментарів до них стає зрозуміло, що читачів не так цікавить в якому стані перебував чиновник. Більшої уваги привертають невмілі дії прес-служби міськради щодо «відмазування» свого керівника. Нещодавно подібна ситуація була і з аварією автомобіля голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна, коли спішні і невдалі дії прес-секретарів породили ще більше суперечностей.

Аналогічно вважаю і я, що із міським головою стався звичайний життєвий випадок, який притаманний багатьом людям. Жодної трагедії з цього робити не потрібно. Сергій Надал міг просто не йти на ефір. А коли трафунок вже трапився, то можна було б вибачитись перед громадою і дальше працювати. Думаю, всі б це зрозуміли.

Проте, шоу з інциденту зробили самі підлеглі мера.

Точно можна сказати лише про одне! Журналісти не винні в тому, в якому стані перебував міський голова Тернополя.

Євроінтеграція. Хто переможе – бізнес чи чиновники?

В Тернопільському району на зарплати і енергоносії бракує 15 мільйонів, а молодший Щепановський звітує, що побудував “рай”!!!