Хоптян заговорив про Ощадбанк

Поділитися

На цьому голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян наголосив під час зустрічі з матерями-героїнями Козівського, Бережанського, Зборівського, Підгаєцького районів та їх сім’ями.

«Президент України Віктор Янукович дав ряд конкретних доручень Уряду щодо реалізації соціальних ініціатив, метою яких є підвищення рівня життя громадян, – каже Валентин Хоптян. –  В першу чергу Кабінету міністрів доручено провести поетапний перерахунок пенсій. На Тернопільщині проживає близько 296 тисяч пенсіонерів, які вийшли на пенсію до 2008 року. Протягом травня-грудня 2012 року вони додатково будуть отримувати, у середньому,  щомісяця 103,60 гривень».

Також Валентин Хоптян  розповів, що Президент України Віктор Янукович доручив Уряду підготувати план поетапного підвищення допомоги малозабезпеченим сім’ям.

На думку голови ОДА, не менш важливою є ініціатива Президента України Віктора Януковича щодо виплати компенсації за вкладами в Ощадбанк СРСР тим громадянам, які ще її не отримували. В Україні це більш як 6 млн. громадян. На Тернопільщині близько 167 тисяч жителів зможуть з 1 червня отримати компенсацію у розмірі 1000 гривень за вкладами в Ощадбанк СРСР.

Валентин Хоптян висловив переконання, що ці та інші доручення Президента України обов’язково будуть втілені у життя.

Валентин Хоптян вручив почесні відзнаки “Мати – героїня” 162 жінкам

Землю – селянам!