Губернатор Тернопільщини взявся за “імпотентів”

Поділитися

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян дав низку доручень, щодо організації  відновлення діяльності промислових підприємств області у 2012-2013  роках, які припинили виробничу діяльність.

Зроблено це з метою забезпечення розвитку промислового комплексу регіону, зростання обсягів виробництва промислової продукції, відрахувань до бюджетів та інших соціальних фондів, створення нових робочих місць, зниження рівня безробіття населення.

Райдержадміністраціям та виконкому Тернопільської міської ради доручено сформувати галузевий та територіальний реєстри промислових підприємств районів та міста Тернополя, що припинили виробничу діяльність.

Наступним кроком має стати розробка інвестиційних пропозицій (презентаційних матеріалів) недіючих підприємств та їх подальше розміщення на органів місцевої влади для ознайомлення зацікавлених осіб.

 

Керівникам районів та виконкому м.Тернопіль також рекомендовано брати активну участь у пошуку інвесторів для відновлення виробничої діяльності підприємств, посилити контроль за виконанням показників фінансових планів державних підприємств, що відновлюють виробничу діяльність, сприяти пошуку нових, у тому числі місцевих, ринків збуту продукції підприємств.

Також Валентин Хоптян пропонує місцевій владі розглянути можливість формування промислових кластерів на базі промислових підприємств, що припинили виробничу діяльність.

 

Поки Сергій Надал мордуватиме тернополян валідаторами за 600 тисяч євро, ми не будемо жити як у Талліні

Казкар з Копичинець написала найліпшу казку (відео)