Поки Сергій Надал мордуватиме тернополян валідаторами за 600 тисяч євро, ми не будемо жити як у Талліні

Поділитися

У Талліні на референдумі жителі підтримали ідею скасувати плату за громадський транспорт з 2013 року. За пропозицію скасувати плату в громадському транспорті на референдумі висловилися понад 75,5% городян.  Мерія міста пояснила пропозицію перейти на безкоштовний проїзд  для поліпшення у транспортній інфраструктурі в зв’язку зі скасуванням оплати. Серед них – усунення заторів і зниження числа ДТП, збереження дорожнього покриття, а також допомога малозабезпеченим сім’ям.

Натомість Тернопільська міська рада на чолі з мером Сергієм Надалом штовхає місто у чергову фінансову кабалу.

«Про все» уже писало, що замість валідолу тернопільським пенсіонерам підсунуть валідатор за 600 тисяч євро

Наші чиновники ще не соромляться на камеру розповідати, яке благо роблять для міста. Пенсіонерів… Пільговиків

Згідно з підрахунками властей міста Таллін, безкоштовний проїзд в громадському транспорті дозволить сім’ї з чотирьох осіб з двома дітьми заощаджувати до 600 євро в рік.

За словами мера міста Едгара Савісаара, офіційне рішення про безкоштовний проїзд в громадському транспорті Талліна візьмуть у вересні.

У столиці Естонії громадським транспортом щодня користуються понад 100 тис. людина, а проїзними картками в Талліні користуються близько 53 тис. дорослих і майже 23 тис. дітей та підлітків.

Як повідомлялося раніше, мешканка Естонії позбулася трикімнатної квартири за несплату штрафу за проїзд без квитка і порушення правил дорожнього руху.

Велике прохання від «Про все». Ми розуміємо, які почуття у Вас виникають щодо діяльності нашої так званої національно-свідомої влади… Пишіть коментарі без лайки. Якщо не можете. То хоча б ставте зірочки замість деяких букв. Можливо, хоч так мер і його заступники почують, що насправді думають тернополяни про їхню чергову фінансову аферу .

У Тернополі підтримали Кличка-старшого щодо Тимошенко та Луценка (опитування)

Губернатор Тернопільщини взявся за “імпотентів”