Як у Тернополі святкували 20 років СБУ

Поділитися

Напередодні професійного свята у Тернопільській області відбулися урочистості з нагоди 20-ї річниці створення Служби безпеки України. Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян  привітав працівників Служби безпеки України з професійним святом та побажав їм міцного здоров’я, успіхів у роботі, добра, усіх благ та вручив грамоти, почесну відзнаку «Честь і Слава Тернопільщини» та іменні годинники.

«Прийміть найщиріші привітання з нагоди Вашого професійного свята, – сказав Валентин Хоптян. –  Сьогодні перед СБУ стоять важливі завдання – захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, економічного, науково-технічного і оборонного потенціалу України. Тож зичу Вам гідно виконувати поставлені перед Вами завдання! Бажаю міцного здоров’я, особистого щастя, незмінних успіхів у всіх добрих починаннях!».

Довідка:

Нагрудним знаком «Честь і Слава Тернопільщини» ІІІ ступеня було нагороджено полковника юстиції, начальника управління Служби безпеки України в Тернопільській області Вінницького Ігоря Олександровича.

Крім того, було нагороджено:

Працівників Управління Служби безпеки України в Тернопільській області грамотою обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення належного рівня взаємодії з обласною державною адміністрацією у сфері забезпечення державної безпеки та з нагоди  20-ї річниці з дня утворення Служби безпеки України:
старшого прапорщика – Гільтая Олега Петровича, співробітника;
майора – Сутиріна Леоніда Валерійовича, співробітника;
полковника – Чорного Ігоря Вікторовича, співробітника.

Це офіційна версія. Про неофіційну версію святкування – читайте незабаром

Влада в Тернополі розкаже якою має бути реклама

Грамотії з міської ради дописались до того, що під контролем тернопільської мерії торгівля рідкісними та зникаючими видами весняних квітів