Грамотії з міської ради дописались до того, що під контролем тернопільської мерії торгівля рідкісними та зникаючими видами весняних квітів

Поділитися

 Рішення влади – правильне. От лишень прес-служба подала так, ніби Надал і компанія контролюють цей незаконний процес. Ознайомитись із “шедевром можна тут Ляп

На засіданні виконкому 21 березня прийняли рішення «Про попередження незаконної торгівлі рідкісними видами ранньоквітучих, ендемічних, реліктових і таких, що знаходяться під загрозою зникнення рослин, занесених до Червоної книги України».

Згідно цього документа, в освітніх закладах міста проводитимуть роз’яснювальну роботу щодо необхідності охорони та збереження рослин, занесених до Червоної книги України, на вулицях Тернополя розмістять відповідну соціальну рекламу інформаційно-агітаційного змісту.

Не допустити незаконну торгівлю видами рослин, які перебувають під охороною, – спільне завдання муніципальної поліції, управління ЖКГ, благоустрою та екології, а також управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів міськради. В рішенні передбачено, що попереджувати та виявляти порушення природоохоронного законодавства в місті будуть і представники міліції.

Як у Тернополі святкували 20 років СБУ

Валентин Хоптян вручив почесні відзнаки “Мати – героїня” 162 жінкам