Як влаштовувались на роботу у Національний природній парк «Дністровський каньйон» сторож, бухгалтер та три інспектори

Поділитися

Заліщицький районний центр зайнятості організував на замовлення новоствореного підприємства Національний природній парк «Дністровський каньйон» міні-ярмарок вакансій. Підприємство подало 8 вакансій: три – інспектора з охорони природно-заповідного фонду, дві – сторожа, а ще – бухгалтера, природоохоронника, інспектора з туризму.

До речі, Національний природній парк «Дністровський каньйон» створено з метою збереження природних та історико-культурних комплексів та об’єктів Середнього Придністров’я, що мають важливе природоохоронне, наукове, естетичне, рекреаційне та оздоровче значення. Основні завдання підприємства: підтримання та забезпечення екологічної природної рівноваги в регіоні, створення умов для туризму, відпочинку з додержанням режиму охорони заповідника. Все це позначилося і на високих вимогах, які представники парку пред’явили до претендентів на роботу.

У ярмарку вакансій взяли участь 18 безробітних. Директор підприємства Михайло Шкільнюк розповів присутнім про специфіку праці і її оплату та провів співбесіду з кожним із шукачів роботи. В результаті заходу вдалося працевлаштувати 8 осіб зі статусом безробітного.

 

 

Халявні три запрошення на концерт “Ренесансу” у Тернополі!!!

Дочки-близнючки Георгія Гонгадзе найсильніші науковці серед старшокласників столиці США!!!