Яндекс роздасть 100 тисяч копій нового альбому Мадонни безкоштовно

Поділитися

Компанія Яндекс уклала партнерську угоду з лейблом Universal, за умовами якої користувачі Яндекс.Музики зможуть послухати новий альбом Мадонниза кілька днів до офіційного релізу.

Як повідомляється, уже зараз користувачі Яндекс.Музики з Росії, України, Білорусі та Казахстану можуть прослухати альбом MDNA у високій якості онлайн або ж безкоштовно завантажити його собі на ПК у архіві. Кількість завантажень обмежена – Яндекс роздасть 100 тисяч альбомів, і станом на 9 ранку цією можливістю скористалися близько 10 тисяч людей.

Для пост-радянського ринку цифрової музики це перший подібний проект співпраці, оскільки офіційний реліз альбому Мадонни запланований на 26 березня. Ймовірно, менеджмент співачки вирішив піти на такий сміливий крок через високий рівень піратства у вказаних країнах, до того ж, скачати нові пісні можна на торрентах – вони там з’явились кілька днів тому.

У лютому російська аудиторія сервісу Яндекс.Музика становила 4,1 млн користувачів, а українська – 470 тис користувачів. В каталозі проекту – більше 3 млн пісень, які були розміщені в рамках співпраці з більш ніж півсотнею правовласників.

Депутату, що розстріляв чоловіка на очах у дружини і сина, дали “умовних” два роки і… відпустили

25 березня – збори громади Копичинець. Звітує мер та депутати