Крадене здали на металобрухт

Поділитися

    За скоєння крадіжки з помешкання працівники Підволочиського райвідділу міліції затримали двох мешканців райцентру. Зловмисники умудрилися протягом тижня винести з будинку, у якому тимчасово ніхто не проживав, всі батареї опалення.
Двох жителів райцентру Підволочиськ важко було назвати друзями. 42-річного чоловіка та на 12 років молодшого за нього молодика швидше за все об’єднувала надмірна пристрасть до оковитої та кримінальне минуле. Обоє вже мали судимості за викрадення чужого майна, щоправда вирок суду був умовний.
Наразі проти них порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у житло). Їм загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.
Лиходії обікрали будинок жителя райцентру, щоправда тимчасово нежилий. До чужого помешкання навідувалися декілька разів. Досередини проникли, зірвавши навісний замок. Повиносили звідти сім секцій батарей опалення. Крадене здали на металобрухт, виручивши близько півтисячі гривень. Усі гроші потратили на випивку. Триває слідство.

Юрій Андрухович 6 квітня у Тернополі презентує «Лексикон інтимних міст»

Лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Наш Аніскін» став дільничний Кременецької міліції