Луцький політик Ігор Гузь вважає

Поділитися
Луцький політик Ігор Гузь написав на своїй сторінці у Фейсбуці:
‎1. В принципі все йде дуже правильним шляхом, створення єдиного списку об’єднаної опозиції на базі “Батьківщини” на чолі з Арсенієм Яценюком.

2. Представники всіх невеликих опозиційних партій повинні йти в єдиному списку, отримати можливість стати єдиними кандидатами від опозиції по мажоритарних округах і відповідно не висувати окремо списки своїх партій.

3. Зі Свободою повинен бути стратегічний союз – непоборювання, узгодження кандидатів по мажоритарці, злагоджена робота членів дільничих комісій та спостерігачів і звичайно ж спільна робота в парламентській більшості у наступному скликанні ВР.

4. Всіляка прикормлена регіоналами школота типу Королевської, котра в даний момент на Інтері поносить опозицію, повинна отримати гідну відповідь. Сигнал для виборця має виглядати десь приблизно так – слово купленої школоти проти слова Тимошенко, Луценко, Яценюка, Турчинова та Тягнибока. Виборці розберуться хто є хто!

5. Гасло: “Хто не з об’єднаною опозицією той працює на Партію регіонів” дієве і необхідне! Виборець повинен знати, хто зміг подолати амбіції і минулі образи і став у спільний стрій і тих хто намагається гавкати аби відкусити відсоток-другий голосів виборців і відробити свій мільйон.

p.s. І лише Віталій Кличко сидить в глибокій задумі вирішуючи куди і з ким йти. Ще довго чекати?

Тернопільська співачка Надія Гураль увійде до Книги Рекордів Гіннеса

Тернопільська “ударівка” Наталка Михно пишається