Молоді ліси дитячими руками

Поділитися

Акція з весняного садіння лісу «Майбутнє лісу в твоїх руках» завжди залучає активну юнь і молодь до посадки лісів. Цього року увага до самих юних учасників акції особлива, адже завданням, яке постало перед лісівниками, є залучення до Акції якнайбільшої кількості учнів шкіл та шкільних лісництв.

Тернопільське обласне управління лісового та мисливського господарства разом з Товариством лісівників України навіть запровадилицьогоріч конкурс для найактивнішої юних учасників Акції, яких відзначатимуть нагородами за їх сумлінну працю і допомогу працівникам лісової галузі у весняній посадці лісу в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».

Як повідомив головний лісничий ДП «Кременецьке лісове господарство» Сергій Колінчук, 30 березня ц.р. на Кременеччині стартує акція «Майбутнє лісу в твоїх руках-2012». Звісно, залучатимуть якнайбільше дітей зі шкіл Кременеччини. До того ж, щороку залучають все більшу кількість дітей до весняної посадки лісу у рамках Акції, і це не може не тішити, адже ліси, посаджені дитячими руками й ростуть швидше й приживлюваність у них ліпша. Будуть, звичайно, і представники районної і місцевої влади, і журналісти, і лісівники Кременецького лісгоспу. Всього ж братимуть участь у посадці майже 100 осіб.

А ще Сергій Сергійович поінформував, що посадка відбуватиметься на 2-гектарній площі. Садитимуть дуб звичайний і червоний, сосну та березу.

Тож побажаємо безхмарної погоди і веселого настрою усім учасникам Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках-2012» на Кременеччині. Вдалого старту вам у нелегкій, але такій потрібній й благородній справі – примноженні зеленого скарбу нашого краю.

Прес-служба Тернопільського

 обласного управління ЛМГ

У Тернополі відбудеться Тиждень сім’ї в очікуванні дитини

Завершення тижня у Тернополі буде веселе