Посадити злочинців, відродити віру, відбудувати Україну!

Поділитися

Україну окупували злочинці. Вони вбивають віру та руйнують країну. Для кожного свідомого громадянина настав час рішень. Сьогодні я таке рішення для себе прийняв, я вступив у “Фронт змін”. Переконаний призвання кожного справжнього чоловіка у цей – посадити злочинців, відродити віру, відбудувати Україну.

Час розчарувань і поразок минув. Настав час віри й наступу.

Усе своє свідоме життя я не бігав за посадами, не створював “бізнес” при владі. Я боровся з цією владою.

Батько Олександра Македонського цар Філіп сказав: “Розділяй і володарюй”. Влада діє за цим правилом.

Ми маємо послугуватися словами великого Гете, який сказав: “Розділяй і володарюй гарне правило, але об’єднуй та веди” – це велике правило.

Я вступив у “Фронт змін”, бо Арсеній Яценюк – той політик, який зміг подолати амбіції “вождя” й зробив крок до об’єднання опозиційних сил. Маючи 100% гарантію проходження в парламент – він зумів переступити через себе й зробити кроки до об’єднання опозиції.

Я практично щодня спілкуюся із жителями Тернопільщини. Сотні людей на кожній зустрічі говорять, просять, та що там говорити, ВИМАГАЮТЬ одного – об’єднання опозиції.

Тому я – у “Фронті змін”. На Тернопільщині це буде Фронт проти “безпрєдєлу” влади, корупції чиновників. Це буде Фронт проти зубожіння й бідності. І головне… Це буде Фронт проти безнадії й зневіри.

Степан Барна

У Мишковичах директор школи зняв портрет Тараса Шевченка щоб… повісити Януковича

Наливайченко: Усі історичні архіви СБУ, прокуратури та судів повинні бути передані науковим установам