Рух на вул. Острозького відновлено

Поділитися

Майже всю ніч довелося працювати водоканалівцям, аби завершити ремонтно-відновлювальні роботи в найкоротший термін та відновити рух по вул. Острозького.

До ліквідації аварійної ситуації, що виникла 12 березня на вул. Острозького, були залучені три бригади КП «Тернопільводоканал» (загалом – 30 працівників), кілька одиниць техніки, зокрема, один малий та два великих екскаватори (один з екскаваторів, який може копати на глибині понад 6 м, підприємству надала тернопільська фірма «Професіонал», яка спеціалізується на прокладанні магістральних газопроводів), чотири КАМАЗи, а також автокран.

Аварійну ситуацію було повністю ліквідовано близько півночі. Частина водоканалівців розійшлися по домівках. Решта ж взялися до засипання ями. Роботу завершили тільки близько 3 год. ночі.

13 березня працівники КП «Тернопільводоканал» почали дотрамбовувати, наскільки це можливо при даній ситуації, місце розкопки та наводити належний благоустрій. Відтак близько 13 год. рух вул. Острозького було відновлено.

Оскільки такий великий об’єм глини, щебню і піску (кожен з чотирьох КАМАЗів зробив по три-чотири ходки) потребує певного часу для належного втрамбування під основу дороги, то братися за асфальтування можна буде тільки згодом. До речі, міське керівництво пообіцяло допомогти у його проведенні, залучивши спеціалізовані дорожньо-ремонтні організації.

Здоровим бути вигідно!

Чому прорвало трубу на вул. Острозького?