Тернопільським транспортним прокурором пред’явлено позов в інтересах держави на понад пів мільйона гривень

Поділитися

Тернопільський транспортний прокурор пред’явив позов в інтересах держави в особі Дочірнього підприємства «Тернопільський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія» «Автомобільні дороги України» до приватного підприємства «М» про стягнення майже 550 тисяч гривень заборгованості.

Проведеною перевіркою встановлено, що між приватним підприємством «М» та філією «Деренівський АБЗ» ДП «Тернопільський облавтодор» було укладено договір на поставку бітуму в загальній кількості понад 60 тон.

Філія «Деренівський АБЗ», відповідно до умов договору, перерахувала 547, 659 тис. грн. підприємству, а саме ж підприємство своїх зобов’язань не виконало.

Тернопільським транспортним прокурором пред’явлено позов в інтересах Дочірнього підприємства «Тернопільський облавтодор» до приватного підприємства «М» про стягнення майже 550 тисяч гривень заборгованості, який розглянуто Господарським судом Черкаської області.

16  лютого 2012 року рішенням Господарського суду Черкаської області позовні вимоги транспортного прокурора задоволено в повному обсязі.

Рішення суду вступило в законну силу 27.02.2012 року, а 13.03.2012 року ДВС відкрито виконавче провадження.

 
Олег Цимбалюк

Тернопільський транспортний прокурор

 

Багатодітна горе-мати змушувала малолітнього сина жебракувати у Тернополі на вокзалі

Екологи Тернопільщини відкрили спеціальну «гарячу лінію»: телефон 25-95-82 або 067-37-08-730