У Тернополі постане крутий «Ренесанс»

Поділитися

Інтернет-газета «Про все» ексклюзивно поспілкувалась з музикантами та продюсером оркестру гарного настрою -«Ренесанс», який 9 березня відвідає “файне місто” Тернопіль (паб “Хмільне Щастя”).

– Ваш гурт з 99 року виступає на фестивалях..Проте на Тернопільщині жодного разу..Судимо зі списку , вивішеному на вашому сайті.. Чому?
– Привіт усім шанувальникам щирої музики Тернопільщини від оркестру гарного настрою «Ренесанс»! Дійсно, на жаль, але за досить довгу історію нашого гурту, побувати на співочій та квітучій землі Тернопільської області нам ще не довелося. Обіцяємо, що 9 березня ми виплеснемо всю нашу енергію, яка накопилася за всі ці роки, до останньої краплі на сцені пабу «Хмільне Щастя» та подаруємо тернополянам і гостям міста незабутні враження та шалені танці! Приходьте, обіцяємо – Ви не пожалкуєте!
– Що почують новенького ваші шанувальники?
– Обов’язково будуть «новинки», яких ще мало хто чув. Будуть сюрпризи… Ми завжди намагаємось злитися з нашим глядачем в єдиний енергетичний згусток. Тому будьте готові співати та танцювати разом з нами!
– На кого більше зорієнтована творчість вашого гурту?
– Творчість нашого гурту в першу чергу зорієнтована на публіку, і, насамперед, на її задоволення! Не вірте артистам, які розказують «байки» про те, що вони творять для себе! Кожен музикант чи актор «продасть душу» за палаючі очі свого глядача, за шалені оплески, за вигуки «біс»!

– Людина, не знайома з Вашою творчістю завважить, що Ви чимось схожі на гурт ТІК? Вам це казали?
– І не тільки на ТІК! За свою історію ми були і панками, і металістами, і ще багато ким… Нас це не дивує! Свій стиль ми називаємо «халабуда-рок». Звичайно, що основою служить рок, але дуже просто в наших ритмах почути елементи хеві, фолку, реггі, хард-кору та багато іншого. Навіщо обмежувати себе, коли душа співає!?
– Щиро дякую за розмову
Спілкувався Борис Машлянка

Сайт регіонала-заступника губернатора відбілює мера-свободівця

Халявні три запрошення на концерт “Ренесансу” у Тернополі!!!