Звернення Українського клубу до українців

Поділитися

Напередодні виборів до Верховної Ради України сьомого скликання Правління Українського клубу звертається до українців з наступним:

1. Вибори парламенту, що НЕ формує уряд, НЕ контролює призначення силовиків, НЕ причетний до призначення послів, НЕ формує бюджет, НЕ впливає на процес застосування збройних сил України у мирний час, не мають політичного сенсу і віддаляють Україну від ЄС.

2. Україноцентричне громадянське суспільство має провести інвентаризацію (персоніфікацію) усіх економічних, політичних, судових, законодавчих, виконавчих рішень, ухвалених протягом 20 років Незалежности.

3. Жоден з колишніх і теперішніх народних депутатів не має морального права балотуватись до парламенту-2012, бо несе повну політичну відповідальність за стан справ в Україні сьогодні. Жоден з теперішніх та колишніх перших осіб у виконавчій владі (на усіх рівнях) не має морального права балотуватись до парламенту з тих же причин.

4. Україноцентричне громадянське суспільство має делегувати до парламенту-2012 нових політиків з сучасним мисленням, доброю

менеджерською командою, з чіткою програмою пріоритетів на найближчий період.

5. Україні потрібна альтернатива сформованій за останні 20 років Незалежности політичній консерві, у вигляді організованого в єдиний громадсько-політичний кулак українства, україноцентричного громадянського суспільства, україноцентричної політичної сили, сформованої за євростандартами.

6. Україноцентричне громадянське суспільство має чітко і недвозначно усвідомити українські цінності (націю як основну цінність), їх носіїв, прихильників і ворогів. Злочин проти Нації не має давности і не має прощення. Україножери на державних посадах вже заробили на довічне ув’язнення за свідомі дії проти української Нації. Українці мають не просто змістити їх з державних посад, а притягти до кримінальної відповідальності

7. Варто здавати собі справу, що головна політична битва за Україну відбудеться у 2015 році на президентських виборах. Українство покликане прийти до них ідейно, матеріально-технічно, політично, інформаційно готовим, щоб єдиний кандидат на посаду Президента від українства був сприйнятий більшістю українського суспільства і переміг у першому турі.

8. Український клуб формує на своїй базі дієвий механізм для реалізації визначених вище завдань.

 

Правління Українського клубу

Apple витратить $45 млрд на покупку своїх акцій та дивіденди

Обікрали гості