19 квітня у Тернополі відбулася маніфестація присвячена захисту сім’ї, дітей та традиційних сімейних цінностей

Поділитися

На центральній площі міста перед Тернопільською ОДА лунали виступи громадських діячів та занепокоєних батьків із закликами не допустити узаконення політики скерованої на руйнацію українських сімей, а саме: впровадження Гендерних стандартів в суспільне життя та освіту (пропаганда і узаконення сексуальних збочень), а також Ювенальної (кримінальної) юстиції, яка відбирає у батьків та педогогів право на моральне та християнське виховання власних дітей (необмежені права дітей, а батькам тільки обов’язки), що в кінцевому результаті позбавляє батьківських прав.

 

Що це за гендерна ідентичність, що так посилено впроваджується в закони і сфери життя українців?

В нашій державі гендерна політика подається як рівність прав жінок і чоловіків. Та насправді гендер –  це соціальна стать. Вже не важливо, ким людина народжується, важливо, ким вона себе відчуває: гетеросексуалом, бісексуалом, гомосексуалістом, лесбійкою чи трансгендерною особою. Йдеться про підступну пропаганду гомосексуалізму в українському суспільстві і в результаті очікується руйнація інституту сім’ї в цілому.

 

Нам кажуть, що метою введення ювенальної юстиції є посилення соціального захисту неповнолітніх, що дозволить забезпечити додаткові гарантії прав дитини…

А насправді, ювенальна юстиція (ЮЮ) – це пастка в яскравій обгортці. Досвід багатьох західних країн показує, що ювенальна юстиція призводить до наслідків, що протилежні задекларованим! А саме:

–          ЮЮ призводить до безкарності молодіжної злочинності та її стрімкого зростання. Адже згідно з принципом «пріоритетності прав дитини», покарання має бути максимально м’яким, тобто символічним.

–          ЮЮ спотворює мораль дітей та молоді. Як іще можна зрозуміти основу ювенальної юстиції – доноси і наклепи на батьків, вчителів, друзів? Більш того, згідно з принципом «пріоритетності прав дитини», дітей заохочують подавати на батьків (і взагалі — на дорослих) до суду.

–          ЮЮ позбавляє батьків права виховувати своїх дітей: відповідно до норм ювенальної юстиції батьки вже не зможуть захищати дітей від впливу деструктивної мас-культури.

–          ЮЮ руйнує сімейний затишок, адже дає дозвіл стороннім людям контролювати повсякденне життя дітей та їх батьків.

Отже, система ювенальної юстиції суперечить конституційному принципу захисту сім’ї, її незалежності, вільного вибору батьками форми виховання дітей, ставить сім’ю під жорстокий контроль чиновників. Сьогодні ювенальна юстиція просовується через Кримінально-процесуальний кодекс, який стає ідеологічною та юридичною основою для введення ЮЮ.

 

Учасники маніфестації закликали громадськість і батьків не бути байдужими  та встати на захист своїх дітей, а саме:

ü  Створювати громадські організації за участю батьків, педагогів, молодіжні та батьківську комітети і рухи по захисту дітей;

ü  інформувати про небезпеку ювенальної юстиції та гендерної ідеології;

ü  підписувати звернення проти введення ювенальної юстиції на ім’я Президента, Міністра юстиції, народних депутатів;

ü  збирати підписи проти введення ювенальної юстиції та гендерної політики.

 

Збережемо цілісність сім’ї, моральні і духовні традиції, які будувалися віками!

ГО “Союз християнських матерів”

Історики Тернополя балакали про “Тернопіль і Тернопілля в історії та культурі України і світу (від найдавніших часів і до сьогодення)”

Генеральною прокуратурою України порушено кримінальну справу щодо першого заступника голови – начальника УПМ ДПС у Тернопільській області