Допоки люди міцно спали, їх обкрадали

Поділитися
    Співробітники Шумського райвідділу внутрішніх справ за скоєння крадіжок затримали 55-річного мешканця району. Потерпіли від нічного злодія четверо сільських жителів.
Як розповів начальник Шумського райвідділу внутрішніх справ Анатолій Ігнатюк, проблеми із Законом 55-річний шумчанин має вже не вперше. Минуло лише декілька тижнів, як чоловік повернувся з в’язниці. Ще 2008 року за скоєння крадіжки, хуліганство та незаконне зберігання наркотичних речовин суд засудив його до п’яти з половиною років позбавлення волі. Але усього призначеного терміну покарання чоловік не відбув – отримав умовно-дострокове звільнення. Проте, ставати на шлях виправлення не поспішав. Навпаки, взявся за старе.
Впродовж двох ночей лиходій нишпорив у приватних садибах чотирьох жителів району. Брав усе, що потрапляло під руки. З одного подвір’я зловмисник поцупив велосипед, з сараю іншої приватної садиби прихопив господарський реманент, в одного селянина викрав коня та підводу. Та цього виявилося замало: ще одного коня «позичив» в іншому господарстві. Хтозна, скільки б ще людей потерпіли від візитів нічного злодія, якби не працівники міліції.
Відносно затриманого обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Порушено кримінальні справи за частинами другою та третьою статті 185 Кримінального кодексу України. Зараз правоохоронці перевіряють, що ще міг накоїти зловмисник за нетривалий час, проведений на волі.

Захист для очей необхідний, особливо влітку, коли сонце найбільш інтенсивне. Яким чином вибрати потрібні окуляри для “сонячного” сезону ?

Сьогодні у Тернополі можна виграти планшетний комп’ютер від “Надзбруччя хліб”