Захист для очей необхідний, особливо влітку, коли сонце найбільш інтенсивне. Яким чином вибрати потрібні окуляри для “сонячного” сезону ?

Поділитися

Основним імпульсом до придбання сонцезахисних окулярів служить потреба захистити очі перед яскравим сонячним світлом. Перед придбанням сонцезахисних окулярів, слід звернути увагу на декілька дуже важливих факторів, пов’язаних з їх використанням.
Перш за все сонцезахисні окуляри повинні 100 % захищати від ультрафіолету у всьому діапазоні, забезпечувати чітку та контрасне зображення, захищати від осліплення скравим сонячним світлом. Вибирайте сонцезахисні окуляри за дизайном, формою, яка вам найбільше пасує, а також враховуйте комфорт і зручність для роботи та відпочинку. У деяких лінзах є ще й блок інфрачервоного випромінювання, що захищає не тільки око, а й шкіру навколо нього від псування та передчасного старіння. Такі окуляри дуже популярні переважно у жінок, котрим важливо захистити очі, щоб не примружуватися аби не було зморшок.
Якщо ви вибираєте окуляри, звертайте увагу і на наявність поляризаційного фільтру. Він захищає око не тільки від прямого потраплянна сонця, а й відбитого променя від горизонтальної поверхні – асфальту, води, скла. У хороших (дорогих) окулярах ця плівка всередині лінзи не пошкоджується. А на дешеві окуляри її просто наклеюють, і вона швидко зтирається під час користування, повідомили “Про все” у тернопільській клініці “Медікус”.

Сайт податкової «ліг» після закриття Rozetka.ua

Допоки люди міцно спали, їх обкрадали