Юлія Тимошенко вживала кокаїн?!

Поділитися

Деякі європейські видання звернули увагу на заяву депутата Верховної Ради України Юрія Болдирєва з Партії регіонів про те, що, мовляв, «є свідчення, що Тимошенко вживала кокаїн». У Європі оглядачі наголошують, що «влада в Україні після парафування угоди з ЄС посилює тиск на опозицію» та звертають увагу на досить нечітку позицію Брюсселя щодо «чесності майбутніх парламентських виборів в Україні». Європейська преса далі попереджає своїх футбольних фанів про небезпеки, які можуть чекати на них під час Євро-2012 в Києві, маючи на увазі активізацію підготовки до події з боку українських повій.

Чеська Lidove noviny звернула увагу на заяву в Києві депутата парламенту від правлячої Партії регіонів Юрія Болдирєва, який стверджує, що «є свідчення того, що Юлія Тимошенко нюхала кокаїн, а це здоров’я не додає». Також чеська газета зауважує, що Тимошенко категорично відмовлялася від проведення будь-якого аналізу крові не лише українськими медиками, а й навіть не захотіла давати кров для аналізу іноземним лікарям. Тут також згадано фрагмент розмови з журналістами колишнього міністра економіки уряду Тимошенко Богдана Данилишина, який на початку 2011 року отримав політичний притулок у Чехії, коли він, між іншим, сказав представникам ЗМІ: «Чув, що Тимошенко звинувачують у вживанні наркотиків. Хто б інший міг «зрадити Україну» без порції? Дехто п’є, інші беруть депресанти, а хтось кокаїн». Ці слова Данилишина газета назвала двозначними.

(ПРИМІТКА: Ще 10 вересня 2011 року «Українська європейська перспектива», яку очолює Богдан Данилишин, заперечила достовірність такої розмови з журналістами. Публікація під заголовком «Богдан Данилишин: газ, кокаин и две слабости Кремля» був опублікований 7 вересня 2011 року на інтернет-ресурсі «Регіон Київ Медіа».

«Оскільки редакція сайту не брала цього інтерв’ю та не узгоджували його публікацію, Українська Європейська Перспектива на чолі з Данилишиним Б.М. заявляють про неправдивість наявної в ньому інформації. Ми висловлюємо своє обурення у зв’язку із неправомірним розміщенням матеріалу, що компрометує як самого респондента, так і згаданих у інтерв’ю осіб», – було сказано в повідомленні.)

Ендрю Ретман, оглядач брюссельського видання EUObserver, наголошує, що після парафування угоди з ЄС «влада України посилює тиск на власну опозицію». Експерт вважає, що після парафування угоди про політичне і торгове партнерство з ЄС, явними є спроби влади Януковича «демонтувати головну партію опозиції». Тут також зазначено, що перспектива звільнення Тимошенко з ув’язнення віддаляється висуненням проти неї Генпрокуратурою нових кримінальних звинувачень, включно із розслідуванням можливої її причетності до вбивства депутата Євгена Щербаня у 1996 році, про що заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін заявив західним виданням. Ендрю Ретман також звертає увагу на погрози Генпрокуратури відкрити кримінальне впровадження проти заступника Тимошенко в БЮТ Олександра Турчинова та на обвинувальний вирок суду щодо ув’язнення на три роки ще одного міністра уряду Юлії Тимошенко – Георгія Філіпчука. Брюссельський оглядач також дивується, що ЄС не уточнив, чи означає майбутня оцінка чесності та прозорості парламентських виборів в Україні 28 жовтня лише обов’язковість чесного підрахунку голосів, чи також і обов’язкову участь у них Юлії Тимошенко разом з її політичною силою.

Ще одна відома чеська газета – iHNED – попереджає, що «до Євро-2012 готуються й українські повії». Видання наголошує – «українські повії поставилися до підготовки зустрічі з численними гостями Євро досить ґрунтовно». Тому, на думку газети з Праги, європейським футбольним фанатам варто пам’ятати і про наявність в українських повій ВІЛу чи СНІДу, а також те, що «чимало цих українських дівчат легкої поведінки й поняття не мають про стан свого здоров’я». Будьте обережні в «українському раю для секс-туристів», попереджає видання з Чехії. Також газета зауважує, що українська міліція досить жорстока до любителів випити та вміє вимагати хабарі практично в кого завгодно і виписувати штрафи практично ні за що. «З венеричними захворюваннями не ризикуйте, але зі штрафами на дрогах України можна спробувати. Україна того варта», – резюмує празьке видання. Хоча у форумі до статті чимало чехів самі називають попередження газети «перебільшенням» та стверджують, що повії, як в Чехії, так і в Україні, однакові. А хтось стверджує, що на власному досвіді (5 разів їздив автомобілем до України) переконався – залякування поліцією є дурнею, бо їздив українськими дорогами як хотів, десятки разів порушував і нічого від місцевої поліції не отримав. Не зупиняли і не штрафували, повідомляє “Радіо Свобода”

Голова Збаразької райдержадміністрації програв суд і може втратити посаду!!! Хоптян “допомагає” Мдінарадзе?

Малашівецке сміттєзвалище!