Конкурс «Тернопіль – місто майбутнього» легалізує графічне мистецтво

Поділитися

Проведення конкурсу графіті на тему «Тернопіль – місто майбутнього» має на меті легалізувати графічне мистецтво в місті, сприяти культурному та естетичному вихованню дітей та молоді, сприяти зниженню проявів вандалізму на вулицях Тернополя.

Проводитимуть конкурс з 28 березня по 28 травня 2012 року. Проходитиме він у три етапи. До 25 квітня учасники конкурсу зобов’язані надіслати ескізи своїх робіт (скетчі) в управління сім’ї, молодіжної політики і спорту (вул. Шевченка,1). До 29 квітня відбуватиметься підготовка паркану на вул. Вояків Дивізії «Галичина» та відбір кращих ескізів на засіданні оргкомітету. Виконання графіті за відібраними ескізами на спеціально визначених місцях проведуть 1 травня.

Визначення переможців конкурсу відбудеться за допомогою голосування у соціальних мережах та спеціально створених веб-сторінках конкурсу та членами оргкомітету у співвідношенні 50% на 50%. Тут будуть розміщені фотографії робіт учасників з матеріалами, що ілюструють процес створення картин та динаміку розвитку подій конкурсу (голосування триватиме з 1.05 по 28.05). Серед учасників відберуть троє найкращих.

Переможців медалями та цінними призами відзначать у перший день літа. Всіх учасників нагородять подяками міського голови та Асоціації міських громадських організацій «Фонду розвитку міста Тернополя імені Володимира Лучаковського».

Звернення депутатів Тернопільської міської ради з приводу заяви Президента України Януковича В.Ф. щодо визнання російської мови другою державною мовою в Україні

Як спеціаліст ДП “Тернопільстандартметрологія” … “відсиділа”