Крадіжку з бару «обмивали» зі знайомим

Поділитися
За допомогою до працівників Чортківського райвідділу внутрішніх справ звернувся приватний підприємець. Чоловік просив розшукати невідомого, який скоїв крадіжку з його бару, що знаходиться в селі Шульганівка. Власник оцінив збитки, завдані нічним крадієм, майже у чотири тисячі гривень.
Міліціонери оперативно відреагували на повідомлення. Підозрюваного у крадіжці затримали через декілька годин. Він саме розпивав викрадені спиртні напої в будинку знайомого.
Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Чортківського райвідділу міліції Андрій Свинарчук, крадієм виявися 20-річний мешканець одного із сусідніх сіл. Молодик постійної роботи немає. Час від часу перебивався сезонними заробітками та останнім часом жив за рахунок мами. А от погуляти та випити полюбляв, а це, звісно, потребувало певних фінансових затрат. Того вечора, коли скоїв крадіжку, юнак відпочивав у барі. Коли до закриття закладу залишалося декілька годин, вирішив заховатися в приміщенні. Злодію пощастило залишитися непоміченим. Коли всі розійшлися, молодик став господарювати. Спокусився на ноутбук, декілька пляшок спиртного та 80 гривень, які залишилися у касі. З краденим виліз через вікно та подався у гості до знайомого.
Речові докази працівники міліції вилучили. Щоправда, ноутбук вже був у неробочому стані – коли злодій його виносив з бару, він впав та розбився.
Вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідство триває, і на час його перебігу молодик буде знаходитися на підписці про невиїзд.

 

Допоможіть розшукати неповнолітнього!

Галицький камерний оркестр та маестро Бабич подарують Тернополю музику, спогади та любов.