Кримінальний світ звільнив «смотрящего» за Лук’янівським СІЗО

Поділитися

Як стало відомо з неофіційних джерел, ролик про зловживання в ізоляторах Лук’янівського СІЗО призвів до ще одного «відсторонення» – «злодій в законі» Резо втратив пост «смотрящего» за «Лук’янівкою».

«Тепер за СІЗО спостерігає людина, яка перебуває на волі. У Резо запитали: ти що – кукурудзу там охороняєш? Чому в тебе люди сидять, як у хліві? Навіть кримінальний світ був приголомшений побаченим», – повідомило джерело газети «Сегодня».

До 13 квітня в ізоляторі проведуть перевірку за фактами, викладеними в сюжеті TBi. Після неї вирішиться питання про порушення справ.

Нагадаємо, у фільм були включені відеоролики в’язнів, зняті ними за допомогою мобілок, – тісні брудні камери, небезпечна цвіль на стінах, огидна їжа. Засвітилися в кадрі і тюремники, за 400 грн обіцяли пронести мобілку в камеру.

Автор Костянтин Усов розповів, що прокуратура розмовляла з ним двічі: «Але вони, схоже, намагаються з’ясувати не стільки причини того, що відбувається в СІЗО, як те, через яких людей нам вдалося дістати інформацію».

Нагадаємо, Президент Янукович 9 квітня запропонував Генеральному прокурору України Віктору Пшонці організувати перевірку в Київському слідчому ізоляторі фактів порушень вимог закону.

«Наша Україна» піде на вибори з об’єднаною опозицією

У мера в кабінеті “рулять” потрібні хлопці (фотофакт)