Міністру Дмитру Табачнику висловили подяку за підтримку талановитої молоді. Чи ганьбились тернопільські освітяни?

Поділитися

Представники різних регіонів України виголосили слова вдячності Міністру освіти і науки, молоді та спорту Дмитру Табачнику за підтримку обдарованої молоді, популяризацію наукового шляху серед юнацтва та сприяння розвитку молодіжної інтелектуальної еліти України.

Ініційоване та впроваджене Міністерством освіти і науки, молоді та спорту збільшення кількості переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України до 50% розкриває нові перспективи реалізації потенціалу багатьох молодих науковців, сприяє розквіту юних талантів, наближує обдарованих дітей до здійснення їхніх мрій – навчання у престижних вищих навчальних закладах України. Поглиблення традицій у підходах до організації науково-дослідницької роботи з учнями нарівні із сміливими кроками у напрямі забезпечення достойного суперництва серед юних науковців забезпечить нашій державі формування покоління професіоналів – спеціалістів-науковців, конкурентоздатних і на міжнародному рівні.

Офіційні листи-подяки за підтримку обдарованої молоді надійшли на адресу Міністра освіти і науки, молоді та спорту України із різних областей. Зокрема, представники обласного відділення МАН України в Івано-Франківській області підкреслили високу значимість цієї підтримки для розкриття особистісної перспективи кожної молодої людини, котра прагне займатися науковими пошуками. «Адже Вам як нікому зрозуміла філософія успіху у науці, яка складається більшою мірою з моралі та наполегливої праці», – підкреслили у своєму листі педагоги внесок Дмитра Табачника у підтримку талановитих науковців.

 

У школах-інтернатах тернопільської області діятимуть майстерні з писанкарства «Великодня веселка»

У Тернополі дискутували як змінити українське суспільство (відео)