На Тернопільщині бідони з молока миють старими жіночими трусами, а проціджують через фіранку

Поділитися

Про це заявив на черговій нараді в Тернопільській облдержадміністрації головний ветеринарний лікар області Зіновій Крушельницький. Сказав, що навіть фотографії має. У якому селі він та його колеги робили таку «еротичну» фото сесію не повідомив.

Окрім цього, на нараді йшлося, що на Тернопільщині знизились закупівельні ціни на молоко та хвалились, що торік збільшилось поголів’я великої рогатої худоби.  Хоча економічних стимулів для цього не має.

Селяни Тернопільщини в розпачі: за словами заступника губернатора Василя Гецька закупівельна літра молока впала на 55 копійок, у сільгоспвиробників – на 35 копійок. Дотація на здане молоко становить лишень 10 копійок. Розбалансована ситуація між виробником і переробником, визнав пан Гецько.

Начальник управління агропромислового розвитку Андрій Хома повідомив, що молокопереробні  підприємства закупляють в населення сировину за 1 гривню 80 копійок – 2 гривні за літр. «При такій ціні виходить 500-600 гривень у місяць,- підрахував пан Хома. Хто буде такий проводити бізнес, коли затрати щоденні на годівлю худоби, кожен день треба бути в хліві, викидати гній і кожен день бути по коліна в гною».

Проте бездіяльність влади області свідчить цифра -85% здавачів молока – це населення, а не великі молочні тваринні агропідприємства. Відповідно, й ринок стихійний.

За добу на Тернопільщині знайшли три десятки гранат, мін та снарядів

На злочин штовхнула оковита