На Тернопільщині завершився обласний етап Національного Кубку шкільного футболу “Євро 2012”

Поділитися

На Тернопільщині у першому етапі Національного Кубку шкільного футболу “Євро 2012” взяли участь 257 команд із загальною чисельністю понад 6000 учасників.

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян зустрівся із учасниками обласного етапу кубку та вручив нагороди переможцям районних змагань.

 

«Цей чемпіонат проводиться за ініціативи Глави нашої держави Віктора Януковича, який приділяє велику увагу розвиткові спорту та проведенню в Україні фінальної частини Євро-2012», – сказав у своєму виступі Валентин Хоптян.

 

Він подякував юним спортсменам, які активно долучилися до участі в юнацькому футбольному турнірі.

 

«Переконаний, що серед вас є ті, які з часом стануть окрасою українського футболу. Влада області зацікавлена в тому, щоб були створені належні умови для тренувань юнацьких та дорослих команд. З цією метою у 2011 році було проведено реконструкцію стадіонів у кожному з районів Тернопільщини. Позитивних змін зазнав і Тернопільський міський стадіон», – каже голова ОДА.

Валентин Хоптян привітав переможців районних етапів чемпіонату, а це – 18 команд, тат вручив їм дипломи, кубки й медалі.

 

В свою чергу, голова Тернопільської обласної федерації футболу Володимир Мариновський вручив подяку організаторів змагань голові облдержадміністрації за сприяння розвиткові спортивної інфраструктури Тернопільщини.

Після завершення церемонії нагородження відбувся матч між командами Копичинецької ЗОШ І-ІІІ ст. Гусятинського району та Тернопільського НВК школа-ліцей № 13, які вийшли у фінал обласного етапу Національного Кубку шкільного футболу “Євро 2012”.

 

Відтак, тернополяни перемогли своїх суперників, забивши у їхні ворота 4 голи, а вийшовши у фінал – представлятимуть Тернопільську область на Всеукраїнському, ІІІ етапі змагань.

 

Відповідно – команда Копичинецької ЗОШ І-ІІІ ст. Гусятинського району посіла друге місце, а третє місце розділили між собою команди Збаразької ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 та Козівської державної української гімназії ім. Володимира Герети.

 

Протестним мітингом під стінами райдержадміністрації зустріли чортківчани 26-ту річницю Чорнобильської катастрофи

Сьогодні у Тернополі іноземці роздаватимуть гроші