Навіть у Патріарха Кирила мають мужність вибачитись за неправду. А от мер Тернополя краще переживе “гіпертонічний криз”, ніж зізнається, що був “під мухою”

Поділитися

З офіційного сайту РПЦ зникли фотографії, де зображений патріарх Московський і всієї Русі Кирило з годинником Breguet вартістю близько 30 тисяч євро.

Таким чином, як інформує ТСН, на сайті замість цих фотографії з’явилися відредаговані – без годинника на руці патріарха, пише блогер v-n-zb.

За його словами, це сталося після заяви Кирила про те, що у нього є годинник Breguet, але він його жодного разу не одягав.

“На офіційному сайті РПЦ patriarchia.ru була проведена минулими вихідними ревізія фотознімків в архіві за період квітня-липня 2009 року”, – написав блогер.

За його словами, були прибрані усі фотознімки, на яких годинник Breguet помітний на руці патріарха.

“Але тим не менш дані фотографії, хоча і не видно на сайті, продовжують залишатися на сервері patriarchia.ru і відкриваються за допомогою прямих посилань”, – зазначає блогер.

Так, одна з фотографій, на якій помітні Breguet на руці патріарха, “була грубо відретушована у фотошопі і замінена в старому інформаційному повідомленні на офсайді”.

При цьому залишилося віддзеркалення годинника на лакованій поверхні кришки столу, а в метаданих фотознімку EXIF стоїть дата 31.03.2012, при тому, що сам знімок і новина датовані 2009 роком.

“Тобто маємо в наявності докази на офіційному сайті РПЦ не лише того, що патріарх цей годинник носив досить довгий час і одягав його неодноразово, але і того, що була дана команда після його нещодавньої заяви, приховати цей факт і прибрати з сайту РПЦ знімки з годинником”, – йдеться у повідомленні.

Зараз вже неможливо подивитися збільшену версію фотографії, але вона залишилася в архіві сайту.

Як повідомлялося, минулого тижня патріарх Кирило заявив, що швейцарський годинник Breguet свого часу йому “одягли” українські журналісти.

Чому люди несуть гроші в МММ навіть після загальновідомого падіння у середині 90-х?

Завтра у Тернополі Андрухович з інтимних міст! Де саме? Читай нижче у програмі