Чому люди несуть гроші в МММ навіть після загальновідомого падіння у середині 90-х?

Поділитися

Що за дурне питання?- запитає критичний читач. Звісно, гроші пропадуть. Чому ж тоді люди знову несуть гроші в МММ? У Тернополі не масово. В офісі МММ керівник нарахував лишень 116 осіб. Та й то не всі з Тернополя.
Вчора тернопільська інтернет-газета “Про все” оприлюднила інтерв’ю з керівником офісу цієї компанії у Тернополі. Колеги журналісти телефонували і питали лише єдине – ти йому повірив? Казав відверто, що враження різні. З одного боку, Вадим Соботяк не є генієм-економістом, тому пояснити усі нюанси, які мене цікавили,  не зміг. Разом з тим, хлопець чесно зізнався, що не лише сам вкладає кошти, але і його мати. Друзі “з політичним ухилом” завважували, що Вадим схожий на віруючого нетрадиційної християнської конфесії. Мовляв, може й це добре. Людей не дуритимуть. Журналіст із всеукраїнського видання поділилась, що може й спробує… От заробить грошей на виборах і на махонький-махонький термін спробує. На 100 гривень 🙂 Бо на більше не повірила 🙂 🙂 А ви?

Фахівці Держфінінспекції в Тернопільській області забезпечили відшкодування втрат на суму 438 тис. грн у Бучацькій районній лікарні

Навіть у Патріарха Кирила мають мужність вибачитись за неправду. А от мер Тернополя краще переживе “гіпертонічний криз”, ніж зізнається, що був “під мухою”