Після зйомок із портретом Шевченка Доктор Хаус заспівав українською: тернопільські шанувальники серіалу мають шанс побачити зірку

Поділитися

До приїзду в столицю зірки серіалу «Доктор Хаус» Г’ю Лорі більше трьох місяців, а за тиждень шанувальники зірки розкупили в касах майже 50% квитків, повідомляє ТСН.

Поселити Лорі планують в п’ятизірковому готелі в номері категорії «суперлюкс». Райдер зірки виявився без особливих надмірностей: трохи фруктів, сиру, натурального соку, вино і горілка. Подейкують, що сума, за яку Г’ю погодився виступити в Україні, становить майже 200 тисяч доларів.

Для глядачів Києва актор готує сюрприз: збирається заспівати українською мовою, але що це буде за композиція, стане відомо лише в день концерту.

До речі, спиртні напої Лорі дегустує виключно іноземного виробництва, так прописано в його райдері. Чи планує британська знаменитість спробувати українську горілку – поки невідомо.

Нагадаємо, 20 червня Г’ю Лорі відвідає столицю з концертом.
ТСН

Торік у Тернополі владоможці взяли до рук хреста – почав падати дощ. Цього року чиновників на Хресній дорозі небесна сила “освятила” снігом!!!

Який політик в Україні найпопулярніший вже відомо. А в Тернополі?