Податковий календар на квітень

Поділитися


У п’ятницю, 20 квітня, закінчується термін подання такої податкової звітності за березень: податкової декларації з податку на додану вартість платниками, у яких податковий період дорівнює календарному місяцю; копій записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних в електронному вигляді усіма платниками податку; декларації з акцизного податку; податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності); податкової декларації зі збору за користування радіочастотним ресурсом України; розрахунку суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства.

Цього ж дня збігає термін сплати авансового внеску з єдиного податку платниками, які належать до першої та другої груп, за квітень.

У зв’язку з тим, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України рекомендується перенести робочий день 30 квітня на суботу 28 квітня 2012 року, Нацбанк повідомив, що система електронних платежів також працюватиме у суботу замість понеділка. Отож, субота, 28 квітня, – останній день сплати таких податків і зборів за березень: податку на додану вартість платниками, у яких податковий період дорівнює календарному місяцю; акцизного податку; плати за землю; податку на доходи фізичних осіб з нарахованого, але не виплаченого доходу; збору за користування радіочастотним ресурсом України; збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства; фіксованого сільськогосподарського податку.

Звітуючи перед податковими органами в електронному вигляді, ви, шановні платники, економите свій дорогоцінний час і значно спрощуєте роботу своєму бухгалтерові. З детальнішою інформацією щодо подання звітності в електронному вигляді можна ознайомитись на головній сторінці веб-сайтів ДПС України (www.sts.gov.ua) в окремому розділі „Платникам податків про електронну звітність” та ДПС у Тернопільській області (www.rsta.tr.ukrtel.net) або за телефонами 15-07 та 43-46-44.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об’єднаної ДПІ

Платники податків Тернополя і Тернопільського району сплатили до бюджету на 60,5 мільйонів гривень більше

Припинити підприємницьку діяльність можна буде за спрощеною процедурою