Сашко Положинський у Тернополі зізнався, що, можливо, голосуватиме за «УДАР»

Поділитися

Минулими вихідними із неформальним візитом Тернопільському центрі комунікацій побував фронтмен  українського гурту «Тартак» Сашко Положинський. На зустрічі із журналістами він розповів чимало цікавого, зокрема про те, за кого зміг би проголосувати у виборах, які наближаються,  а проти кого категорично скаже «ні».

«У Києві зараз борються за Андріївський узвіз, і, схоже, не розуміють, що боротися треба за інше. Українці тисячу років борються за щось маленьке, а боротися потрібно проти великого. Бо це все нагадує стрілянину по горобцях. Я вже просто втомився ходити на подібні заходи», – зауважив Сашко. А ще розповів, що не  бачить реальних справ від «Свободи», яку підтримував завжди. «У цій партії багато людей, яких поважаю, однак не бачу якісної роботи. Слово потрібно підкріплювати дією», – вважає він.

Попри те політичною силою-загадкою, якій схильний вірити, Сашко Положинський вважає «УДАР Віталія Кличка».  Крім того, лідер «Тартака» зауважив, що політичний вибір Кличка-старшого він поважає.

Кому однозначно не симпатизує Положинський , він повідомив чітко: «Партія регіонів», комуністи, Литвин, Ющенко, БЮТ, Фронт Змін і Народна самооборона не отримають голос Сашка на найближчих виборах.

Сьогодні тернополяни повстануть проти свавілля будівельників і депутатів міської ради!!!!

Прокуратура Тернопільської області відреагувала на порушення прав дітей щодо охоплення їх змістовним дозвіллям