Слава Україні! – Героям Слава!

Поділитися

У суботу 7 квітня 2012 року стартувала кампанія «Героям Слава». Суть її полягає в тому, щоб замінити старі стяги та привести в належний стан могили Січових стрільців, вояків УПА та інших пам’ятних місць для українського народу.

Пам’ять про героїв є чи не найосновнішим чинником формування нації. Пам’ять про їхній нескорений дух і героїчні вчинки повинна надихати нас до дії. І поки ми пам’ятатимемо про них, доти буде Україна

До кампанії вже приєднались такі громадські організації: ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес», ВО «Тризуб» імені Степана Бандери, НСОУ «Пласт» та ін.

Ініціаторами виступили Валентин Наливайченко та Громадська ініціатива «Оновлення країни»

У рамках кампанії «Героям Слава» громадські організації матимуть змогу також презентувати свою діяльність у різних навчальних закладах: коледжах, технікумах і університетах.

Перший рейд по місцях бойової слави відбудеться у четвер 12 квітня 2012 року. Також, в рамках рейду, «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» проведе мобілізацію в навчальних закладах області на найбільшу теренову гру «Гурби-Антонівці-2012», яка відбуватиметься з 28 квітня по 1 травня 2012 року у лісовому масиві між селами Антонівці на Тернопільщині та Гурби, що у Рівненській області, де в кінці квітня 1944 року відбувся наймасштабніший бій в історії Української Повстанської Армії. Після гри учасники впорядковуватимуть могили Гурбинських Героїв.

Віктор Ющенко – найгірший президент України (відео)

Вісім дубків для «Отчого лісу»