Тернопільська телефонна туристична довідка (0352) 52-89-89

Поділитися

Незабаром усі тернополяни та гості нашого міста й області, хто бажає подорожувати Тернопіллям, але не володіє потрібною для подорожі інформацією, зможуть отримати її з телефонної туристичної довідки.

Як розповів один із ініціаторів ідеї менеджер із туризму обласного ІНФОТУРЦЕНТРу, Андрій Вільчинський, ідея запровадження туристичної довідки в нашій області не нова, проте тільки зараз, проаналізувавши потреби туристів, з’явилася можливість запровадити  пілотний проект.

– За приклад ми обрали варшавську телефонну туристичну довідку, яка вже упродовж багатьох років успішно функціонує у польській столиці та її околицях, – сказав Андрій Вільчинський. – Отож, починаючи з 1 травня 2012 року обласний ІНФОТУРЦЕНТР, беручи за приклад європейську систему допомоги туристу, відкриває пряму телефонну туристичну довідку за НОМЕРОМ 52-89-89, КОД ТЕРНОПОЛЯ (0352).

            Телефонна туристична довідка охоплюватиме наступні послуги:

–         надання комплексної туристичної інформації про місто Тернопіль та Тернопільську область;

–         надання вичерпної інформації про місцеві мистецькі, культурні та спортивні події;

–         бронювання місць у готелях, хостелах та садибах;

–         забезпечення (по замовленню) послуг екскурсоводів та гідів;

–         надання інформації про пункти продажу туристичних видань (карти, атласи, туристичні путівники, альбоми, довідники та ін.)

            Тернопільська телефонна туристична довідка надаватиме інформацію у будні з 8.00 до 18.00, у вихідні дні з 10.00  до 15.00.

Джерело: Прес-служба ІНФОТУРЦЕНТРу
www.ternotravel.com

Наливайченко: Зменшити трудову міграцію можна тільки через створення високооплачуваних робочих місць в Україні

Тернопільщина у квітні: не пропусти найцікавіші події у нашому краї