Тернопільський політик Володимир Болєщук залетів на … безграмотності

Поділитися

Минулого тижня у кожну поштову скриньку Тернополя від “Фронту змін”  поклали газету з темою номера “Час обирати”. У топовій статті Арсеній Яценюк заявив, що “Є тільки чорне та біле”.

У цю ж газету вклали інформаційний бюлетень  Зарваницької громадської ініціативи “Слово”. В ньому розміщене інтерв’ю з депутатом обласної ради, який поки що перебуває у лавах Української народної партії, але вітає з біг-бордів у стилістиці “Фронту змін”  Володимира Болєщука.
– Розносять у кожну скриньку ті агітаційні газети, а самі такі ляпи допускають, – звернувся у редакцію газети 20 хвилин тернополянин Андрій Любецький. – Написали статтю про безграмотність чиновників, а самі русизм пропустили.

Чоловік надіслав зіскановану газету “Зарваницької ініцативи”, де у статті під заголовком “Має бути запроваджений обов’язковий іспит з української мови для депутатів і чиновників” написали “потрібно заставити це зробити всіх…” Тоді слово заставити українською звучить як “змусити”.

– Це було б звичайно дурницею, якби це була якась звичайна газетна стаття на будь-яку іншу тему, – каже Андрій. – Але у цьому випадку так і хочеться сказати – “за собою слідкуйте!”

«Сумлінні платники податків-2011»

Бізнес на руїнах