У Микулинецькому лісництві посадили 1400 дубків

Поділитися

Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках» стартувала в держпідприємстві «Тернопільське лісове господарство» з Микулинецького лісництва

Зима ще нагадує про себе частими сніговими опадами та морозними ранками й холодними вітрами. Та, незважаючи на природні забаганки, акція «Майбутнє лісу в твоїх руках» впевненою ходою крокує Тернопіллям.

Так, 31 березня ц.р. акція стартувала у Микулинецькому лісництві Тернопільського лісового господарства. Учасниками були працівники Тернопільської обласної державної адміністрації (на чолі з заступником голови ТОДА, керівником апарату Юрієм Желіховським), а також працівники ДП «Тернопільське лісове господарство», Микулинецького лісництва та Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства. Всього ж участь узяли 35 осіб.

Холоднеча, яка видалася того суботнього ранку, не завадила плідній праці всім учасникам Акції, а навпаки, дала ще більшої завзятості до посадки дерев. У результаті злагодженої роботи у 4 кварталі Микулинецького лісництва з’явилося 0,4 га нового лісу. Садили 2-річні сіянці дуба звичайного. Всього ж посадили 1400 дубків.

Сподіватимемося, що на Тернопілля все-таки прийде справжня й тепла весна, а з нею й Акція з весняної посадки лісу «Майбутнє лісу в твоїх руках» пройде у злагоді, добрі, теплі і надії на те, що наші ліси чекає лише світле майбутнє.

Прес-служба Тернопільського обласного управління

 лісового та мисливського господарства

Найгірша тернопільська реклама (відеонасмішка)

Працівників бюджетної сфери Бучача звільняють за відмову вступати у Партію Регіонів