У Потуторах продали за 65 тисяч гривень два склади

Поділитися

 30 березня 2012 року регіональним відділенням ФДМУ по Тернопільській області  на аукціоні   продано за 65 тисяч гривень об’єкт державної форми власності – групу інвентарних об’єктів у селі  Потутори Бережанського району Тернопільської області .

Для участі в аукціоні подали заявки четверо претендентів, які мали намір придбати об’єкт у селі Потутори, що включав у себе:  приміщення двох складів загальною площею 901,4 кв.м; приміщення прохідної площею 18,1 кв.м; приміщення вагової (фактично вагова); побутове приміщення площею 79,1 кв.м та  вітку під’їзної колії довжиною 180,4 м.   Початкова ціна продажу об’єкта аукціону (з урахуванням ПДВ) під час торгів зросла  майже на 6500 гривень, що склало більше 10 відсотків.

Крім цього об’єкту на аукціон виставлялися ще три. Серед яких  –  два причепи: ПР, АДБ 305-01  з електрозварювальним апаратом типу ГСО 300 та причепа  бортового ТАПЗ, 755 (обидва 1967 року випуску) з пересувною електростанцією типу ЄСБ-4-В3  – об’єкти групи А державної форми  власності, які не увійшли до статутного капіталу ПАТ «Тернопільське автотранспортне підприємство 16127» у процесі приватизації, але перебувають на його балансі і знаходяться за адресою: м. Тернопіль, вул. Галицька, 38.

На аукціоні пропонувався до продажу і об’єкт незавершеного будівництва державної   форми  власності: господарський корпус разом із земельною ділянкою, що   знаходиться у селі  Білобожниця Чортківського району Тернопільської області.  Площа земельної ділянки, яка продається з об’єктом  –  1100 м.кв (земельна ділянка відноситься до земель житлової та громадської забудови).Умовами продажу об’єкта аукціону передбачено, що покупець, який його придбає, зобов’язаний: завершити будівництво об’єкта  та ввести його в експлуатацію протягом трьох років з моменту укладення договору купівлі-продажу.

Працюючи над реалізацією завдань визначених Національним планом дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки “Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава”, регіональне відділення докладає значних зусиль для  виконання плану з наповнення Державного бюджету України від продажу об’єктів державної форми власності.

Об’єкти, на які не надійшли заявки, регіональним відділенням будуть повторно виставлятися на продаж у травні цього року. Щодо інформації про об’єкти та умови їх продажу можна звертатися  у регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області за тел. (0352) 25-39-88, повідомили “Про все” у  регіональному відділені ФДМУ по Тернопільській області

Вісім дубків для «Отчого лісу»

“Грицева шкільна наука” від Драпака (відео)