У Тернополі сайт «Бізнес область» займається плагіатом

Поділитися

Велика кількість новинних інтернет-ресурсів в Тернополі говорить про великий попит свіжої та достовірної інформації. Як правило, інформаційні сайти допомагають один одному, розвиваючи підняті колегами питання. Та деякі ресурси просто копіюють новини інших ресурсів, видаючи їх за власні. Мова не йде про офіційні повідомлення органів влади, а саме про авторські матеріали.

Інтернет видання «Бізнес область» відноситься саме до таких, справедливо обурюється редактор сайту infoprostir.te.ua  В редакції цього сайту, ймовірно, сидять не журналісти, які здатні оцінювати навколишні події та подавати їх на загал, а звичайні «копіри», на клавіатурах яких давно стерті символи на кнопках «Ctrl+c» та «Ctrl+v».

Саме цей сайт, не переводячи подих старанно копіює новини із інших сайтів, навіть не роблячи посилань на першоджерело інформації. Звернення електронною поштою до редакції цього сайту не допомагає їм зрозуміти відносин між журналістами.

Наводимо переписані статті за березень місяць 2012 року:

Наводимо декілька переписаних статтей за березень місяць 2012 року:

Інформаційний простір Тернопілля Бізнес область
http://infoprostir.te.ua/?p=5991 http://biznesoblast.com/article/news/ternopilla/953/
http://infoprostir.te.ua/?p=6225 http://biznesoblast.com/article/news/ternopilla/1085/
http://infoprostir.te.ua/?p=6337 http://biznesoblast.com/article/news/ternopilla/1146/
http://infoprostir.te.ua/?p=6350 http://biznesoblast.com/article/news/ternopilla/1151/
http://infoprostir.te.ua/?p=6366 http://biznesoblast.com/article/news/ternopilla/1155/
http://infoprostir.te.ua/?p=6734 http://biznesoblast.com/article/news/ternopilla/1463/

Віднедавна у «свободівців» нова «фішка». Як нам вдалось дізнатись з достовірних джерел, зі столиці, від спонсорів “Свободи”, прийшла вказівка  тернопільським регіоналам створити «незалежний інформаційний сайт». Портал хвалить Партію Регіонів і критикує  «Свободу». Звісно, використовуються ідеї і навіть питання журналістів «Про все» з прес-конференції.  Виглядає так, ніби «Про все»  прихований сайт Партії Регіонів. Адже ми Партії Регіонів не «поклоняємось». Словом, чергова маніпуляція.

Про перший невдалий клон «Про все» – «Про все»   можна й не згадувати, бо за рік своєї роботи він так і не отримав належної популярності

 

Працівників бюджетної сфери Бучача звільняють за відмову вступати у Партію Регіонів

Завтра у Тернопільському прес-клубі спекотно: Мариновський буде “жарити” Надала