«Урою в асфальт »

Поділитися

Інтернет-газеті “Про все” надійшов надзвичайно актуальний лист. Вчора, з цього приводу у нашому місті відбулась акція протесту. “Про все” вирішила оприлюднити листа повністю, оскільки він має суспільно-важливе значення для мешканців нашого міста.

Шановні придставники ЗМІ!

Вчора пяні відморозки намагались залякати звичайних громадян Тернополя та “попросили”стерти запис інтервю одного з Ваших колег.

Якщо матимете можливість, розмістіть всю або хоч частково інформацію про цей “безпрєдєл”, як лист від Вашого дописувача чи в будь-якій іншій формі.

Дякую за розуміння.

«Урою в асфальт »

Так закінчилось інтерв’ю  мешканців, що були проти будівництва в дворі будинку за адресою вул.Князя Острозького 19(як їхати до санстанції) в вечері 24.04.2012р.

В  дворі цього будинку забудівник Курило Юрій Петрович , що прописаний за адресою вул.Бойківська ,3, тел. 0673547323 (інформація для Zorro),  без згоди мешканців, давши «взятку» міському голові Надалу Сергію Віталійовичу(  в приміщенні ресторану Черчіль), отримав дозвіл на будівництво будинку.

Представники Курила заявили громадянам про те, щоб останні «не рипались»,  бо це будівництво кришують депутати (з достовірних джерел відомо, що до оборудки дійсно причетні два депутаи від Свободи, що вели переговори, і при посередництві яких , передавались кошти  за рішення Виконавчого комітету). Якщо ж не послухають, будуть мати проблеми із здоров’ям.

На підтвердження своїх слів 24.04.2012р. в вечері біля будинку  вже чергував  автомобіль Тойота-Кемрі чорного кольору,  номера починаються з букви АР (інформація для чесних співробітників міліції). Двоє п’яних чоловіків  повідомили мешканців про можливі проблеми з їх здоров’ям,  заставили стерти з камери журналіста відео, і з запахом «перегару» та словами «урою в асфальт» поїхали (інформація для чесних ДАІшників та представників дорожньої служби).

Висновок : За всіх часів і народів,  міська рада співпрацювала з міліцією, а сьогодні, виявляється,  співпрацює з криміналітетом (інформація для чесних УБОЗівців)…

Якщо ні, наведіть аргументи у відповідь…

Галицький камерний оркестр та маестро Бабич подарують Тернополю музику, спогади та любов.

У Тернополі свободівський мер вшанує 65-річчя операції “Вісла”