Валентин Хоптян вручив ключі від автомобілів двом учасникам бойових дій у Великій Вітчизняній війні

Поділитися

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян вручив ключі від автомобілів  ЗАЗ «Сенс» родинам двох інвалідів війни І групи, учасникам бойових дій у Великій Вітчизняній війні. Автомобілі були придбані за кошти державного бюджеті і вручені в порядку черги.

«Я знаю, що немало часу довелося вам чекати на ці автомобілі, – відзначив у своєму зверненні до учасників війни, Валентин Хоптян. – Тому сьогодні ми низько вклоняємося перед вашою відвагою, витримкою, силою волі і натхненням та бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, Божої ласки і благословення”.

Валентин Антонович наголосив, що сьогодні Президент України Віктор Янукович особливу увагу приділяє вшануванню інвалідів війни та учасників бойових дій, а відтак в області першочергово звертатимуть увагу на проблематику даної соціальної групи.

Один із учасників бойових дій, Володимир Дзьоба, отримавши ключі від автомобіля щиросердечно подякував голові ТОДА Валентину Хоптяну за сприяння в отриманні транспорту.

“Я й справді довго чекав на цей автомобіль, – зізнався пан Володимир. – Але дуже дякую Валентину Антоновичу за те, що я нарешті отримав свій транспорт. Правда їздити я не буду, доручу внуку, але попробую хоча б сісти і посидіти за кермом”.

Цього року це перші двоє учасників бойових дій у ВВВ, які отримали ключі від автівок, у минулому році 80 жителів області стали власниками нових автомобілів, куплених за кошти держбюджету у порядку черги.

Ключі від автівок отримали – Дзьоба Володимир Іванович, інвалід війни І групи, житель села Чернихівці, Збаразького району та Бобко Богдан Григорович, інвалід війни І групи, житель міста Тернопіль

Збройні Сили України поповнилися бойовими літаками

Як у Тернополі ремонтують дороги за допомогою …кайла (відео)