«Ваш імідж»

Поділитися

23 квітня 2012 р. у гендерному центрі Тернопільського міськрайонного центру зайнятості відбулося чергове засідання жіночого клубу “Гармонія” на тему “Позитивний імідж-запорука кар’єрного росту».

-На сучасному ринку праці недостатньо бути тільки кваліфікованим фахівцем у своїй справі, необхідно також мати  власний імідж-тобто створити повноцінну картинку, яка б гармоніювала з внутрішнім наповненням, була цікава та привертала   до себе людей – звернулась до присутніх фахівець центру зайнятості Інна Лісовська.

Поділитись своїми думками стосовно даної теми прийшла Зоряна Філюк –представник громадської організації «Відродження нації» та бізнес-тренер за сумісництвом: «Скільки людина живе, стільки вона і вчиться. Основа – це постійна робота над собою, пізнання нового,  вдосконалення своїх умінь та навичок – це дає людині внутрішню впевненість у собі. Поряд із цим має бути позитивний настрій, добродушність, толерантне  ставлення до оточуючих. Не бійтесь дарувати людям добро та посмішки, завжди використовуйте слова ввічливості – цей  невеличкий секрет, допомагає  відкривати людські серця та  вирішувати життєві та професійні проблеми.  Саме тоді ви створите свій позитивний імідж-думку оточуючих про вас…»

Зовнішній вигляд, колір вбрання, довжина та доречність  одягу, висота підборів, використання косметики, зачіска  та вибір парфумів – це частина іміджу, так звана, зовнішня оболонка, яка теж має велике значення при проходженні співбесіди, виборі майбутнього працівника.

Активне обговорення учасниками заходу актуальних питань   викликало гарячу дискусію представниць прекрасної статі.

– Не будьте шаблонними! Адже, не завжди те, що стильно та модно буде пасувати саме вам, кожна людина є індивідуальною!– зауважила учасниця семінару п. Ольга.

«Зустрічають за одягом, проводжають за розумом»- нагадала актуальне прислів’я Інна Лісовська – тому, не забувайте: перше враження  про людину має велике значення, проте, якщо в середині пусто – жодна прекрасна та надзвичайно дорога річ ззовні  не стане їй заміною.»

Оксана Бойсюк керівник «Студії макіяжу» підкреслила: «Зовнішній вигляд є лише доповненням внутрішнього стану людини. Тому, має бути усе гармонійно та доречно.  Косметичні засоби мають підкреслювати жіночу красу, а не навпаки!..»

Людина має бути прекрасною як зовні, так і в середині – справжня особистість, не фальшива, а цікава, позитивна, індивідуальна, з власним іміджем. З такою приємно не лише спілкуватись, а й долати будь-які професійні перешкоди…

 

 

 

 

 

 

У Тернополі відбудеться виставка найкрутіших “дворянських” собак

На Тернопільщині завершилася лісокультурна кампанія-2012