За час деклараційної кампанії свої доходи вже задекларували 138 державних службовців Тернополя і Тернопільського району

Поділитися

Про особливості деклараційної кампанії – працівникам суду

Порядок заповнення податкової декларації про майновий стан та доходи, особливості подання даного документа державними службовцями – основні питання зустрічі фахівців відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об’єднаної ДПІ з колективом Апеляційного суду Тернопільської області, що відбулася нещодавно. Адже цьогоріч вперше декларацію про отримані у минулому році доходи подаватимуть до податкових органів усі особи, на яких поширюється дія закону „Про судоустрій і статус суддів”.

Під час зустрічі було детально розглянуто та обговорено особливості заповнення додатка 7 до декларації „Відомості про майно, доходи, видатки і зобов’язання фінансового характеру”. З метою більш чіткого роз’яснення граф документа головний державний податковий інспектор відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю Павло Копча прокоментував кожен розділ додатка. Він також звернув основну увагу на найактуальніших проблемних питаннях, з якими найчастіше стикаються декларанти при заповненні документа.

Варто зазначити, що за час деклараційної кампанії свої доходи вже задекларували 138 державних службовців Тернополя і Тернопільського району.

Принагідно тернопільські податківці закликають не зволікати зі своїм службовим та конституційним обов’язком, а якомога швидше відвідати податкову інспекцію та задекларувати отримані доходи.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об’єднаної ДПІ

 

У Тернополі 87 = 4

Податкова знижка за навчання: особливості отримання