За які програми голосували депутати? Не телевізійні

Поділитися

На третьому пленарному засіданні депутати прийняли  комплексну програму розвитку агропромислового комплексу Тернопільської області на 2012-2015 роки та звернення Тернопільської обласної ради до Президента України Януковича В.Ф., Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо збільшення фінансування агропромислового комплексу області. Із запропонованими на попередньому і нинішньому пленарному засіданні пропозиціями було проголосовано за  програму розвитку виробництва картоплі та овочів в області на 2012-2020 роки.

Після обговорення та зауважень депутатського корпусу обласна програма будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури  на період до 2015 року не була прийнята.

Нищівної критики депутатів вже вдруге зазнала  обласна програма розвитку фізичної культури і спорту у сільській місцевості на 2012-2016 роки, представлена головою Тернопільської обласної спортивної організації  «Колос» Георгієм Гунтіком. Таким чином її було повернуто на доопрацювання і розгляд перенесено нам наступне пленарне засідання.

Знову перенесено розгляд звіту про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Тернопільської області за 2011 рік

На Тернопільщині відзначатимуть 500-річчя з дня перемоги українсько-литовського війська у битві з татарами під Вишневцем